Θερμομόνωση  - Στεγανοποίηση - Βελτιωτικά - Μεμβράνες - Εξηλασμένη Πολυστερίνη

Η εταιρεία μας σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές υλικών μόνωσης, σας παρέχει τις καλύτερες λύσεις για θέματα Θερμοπρόσοψης και Στεγανωποίησης.

 

ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΗ ΚΤΙΡΙΟΥ

Σοβαρή και αποτελεσματική παρέμβαση εξωτερικά του κτιρίου. Επι της ουσίας μιλάμε για εξωτερική θερμομόνωση ή αλλιώς θερμοπρόσοψη στα κτίρια με μεγάλη κατανάλωση ενέργειας σε θέρμανση και δροσισμό του κτιρίου.
Μείωση κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση έως 50% άνετη και ιδανική διαβίωση εντός του κτιρίου χειμώνα - καλοκαίρι. Διαγραφή φαινομένων συμπύκνωσης και κατά συνέπεια δημιουργία μούχλας εσωτερικά του κτιρίου με κακές συνέπειες για την υγεία των ενοίκων. Η προσθήκη εξωτερικής θερμοπρόσοψης σε υφιστάμενο κτίριο (ως σύνολο) αποτελεί σημαντική και ουσιαστική αισθητική αναβάθμιση. Υψηλή αντοχή του κτιρίου σε καιρική και μηχανική καταπόνηση, χωρίς ρηγματώσεις, σπασίματα, αποσαθρώσεις κ.α. ενώ παράλληλα αυξάνει την συνολική στεγανότητα του κτιρίου.
 
ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΑΡΑΤΣΑΣ

Η σωστή στεγάνωση ενός δώματος κτιρίου (ταράτσα) αποτελεί την μεγαλύτερη σε εύρος κατασκευή στεγάνωσης.Η ουσία και η έννοια της στεγάνωσης δίνεται μέσα από τη δημιουργία σωστής στεγανολεκάνης. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση διαφόρων υλικών τα οποία πιστοποιούν και εξασφαλίζουν 100% το επιθυμητό αποτέλεσμα μόνο όμως όταν εφαρμόζονται σωστά από εξειδικευμένα στο συγκεκριμένο αντικείμενο συνεργεία και από εταιρείες οι οποίες διαπραγματεύονται το αντικείμενο της μόνωσης, έχοντας συνεχή και δυναμική παρουσία στο χώρο.
 
 
 
 

GEOLANsikalogo

logostyropanisomatlogo

fibran  

Screen Shot 2015-03-16 at 9.40.10 AM

Screen Shot 2015-03-16 at 9.41.38 AM